Palveluntuottajaesittely: Live-säätiö

Palveluntuottajaesittely: Live-säätiö

Live-säätiössä työskennellään sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita sekä ammatillista koulutusta ja kuntoutusta, joiden tavoitteena on edistää asiakkaidemme työllistymistä, työssä pysymistä ja työssä jaksamista. Lähes kahdeksan vuosikymmenen ajan olemme määrätietoisesti kehittäneet toimintaamme yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Live tekee kiinteää yhteistyötä suomalaisen elinkeinoelämän, kuntien, kaupunkien ja viranomaistahojen kanssa. Toimintamme painottuu yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen ja hyvän elämän edellytyksien rakentamiseen täältä töihin -strategiamme mukaisesti.

Työ SIB valmennustiimissä on neljä valmentajaa. Tiimin vahvuutena on monialaisuus, jossa asiakasta pystytään tukemaan kokonaisvaltaisesti urapolun hahmottamisesta työelämään siirtymiseen kuin työssä pärjäämiseen ja siellä urakehittymiseen. Työmarkkinatuntemuksemme ja työnantajayhteistyö ovat merkittävässä roolissa työllistämistehtävässä. Henkilöstöyritys Wenhe Oy https://www.wenhe.fi/  toimii työnhakijoidemme tukena työllistämisessä.

Työ SIB valmennukseen kuuluu sekä yksilöohjausta että ryhmämuotoisia webinaareja. Yksilöohjauksessa määrittelemme selkeät tavoitteet, luomme yksilöllisen urapolun ja etenemme yhdessä ratkaisukeskeisellä otteella kohti päämäärää. Yksilöohjaus räätälöidään aina henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tavallisesti alkuun tapaamisia on hyvä pitää 1-2 viikon välein ja valmennuksen edetessä harvemmin.

Ryhmämuotoisia koulutuksia on tarjolla mm. LinkedIniin, tavoitteiden ja suunnan kirkastamiseen, työhaastatteluun, oman osaamisen tehokkaaseen markkinointiin ja piilotyöpaikkojen löytämiseen sekä verkostoitumiseen liittyen. Tämän lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme työnantaja-, rekrytoija- sekä uratarinaesittelyitä palvelussamme. Ryhmämuotoisiin koulutuksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja niihin saa tulla mukaan omien kiinnostusten kohteiden ja tarpeiden mukaan.

Live-säätiö. Käänteentekeviä palveluja. Rohkeita uusia avauksia. (livesaatio.fi)

https://www.linkedin.com/company/livesaatio/

Työ-SIB -valmennus (livesaatio.fi)

 

54321
(3 votes. Average 5 of 5)