Miten Työ-SIB eroaa muista työvalmennuspalveluista?

Miten Työ-SIB eroaa muista työvalmennuspalveluista?

Työ-SIB -ohjelma on uudenlainen tapa tehdä työllistämistä. Työ-SIB -ohjelmassa palvelu räätälöidään asiakkaan näköiseksi ja teemme asiakkaidemme kanssa ainoastaan niitä asioita, jotka todennäköisimmin johtavat työllistymiseen. Tulosperusteinen toimintatapa ohjaa palveluntuottajiemme kehittämään toimintaansa niin, että asiakkaat työllistyvät. Palveluntuottajillamme on vapaat kädet kehittää toimintaansa vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, koska SIB-mallissa palvelun toimintatapaa ei ole saneltu etukäteen.

Eroamme muista työvalmennuspalveluista myös palvelun keston perusteella. Työ-SIB ohjelmassa on aikaa keskittyä työpaikan löytämiseen, valmennuksen kesto voi pisimmillään olla jopa 12 kuukautta. Asiakkaat saavat meiltä pitkäkestoisen tuen ja avun työllistymiselleen.

Ohjelmaan voi palata takaisin, jos on työllistynyt Työ-SIB valmennuksessa esim. määräaikaiseen työsuhteeseen ja työsuhde päättyy tai jos alkanut työsuhde päättyy koeaikapurkuun tms. Autamme asiakkaita löytämään uuden työpaikan aina hankekauden 2025 loppuun asti.

 

 

54321
(39 votes. Average 3.21 of 5)