Palveluntuottajaesittely : Entry Education

Palveluntuottajaesittely : Entry Education

 

 

 

Olemme Entry Education Oy:ssä erikoistuneet työllistämään asiakkaitamme nopeasti yhteistyöyrityksiimme, avoimien työhakujen kautta ja yhdessä löytämiimme piilotyöpaikkoihin. Järjestämämme koulutukset tukevat aina yhdessä sopimaamme reittiä työelämään.

Yhtiömme on perustettu vuonna 2017 tulosperusteisten työllistämisohjelmien toteuttajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että koko toimintamme on rakennettu siitä näkökulmasta, joka parhaiten tukee asiakkaidemme työllistymistä haluamilleen työmarkkinoille mahdollisimman nopeasti. Olemme olleet osa Arffmania syksystä 2021.

Tuemme työnhakua kolmella eri raiteella. (1) Tarjoamme sinulle tavoitteidesi, osaamisesi ja toiveidesi perusteella avoimia työpaikkoja, joiden työnantajien kanssa olemme jo sopineet oikoreiteistä työhaastatteluihin ja töihin. (2) Etsimme juuri sinulle sopivia työnantajia, joille myymme osaamistasi ja työpanostasi. (3) Tuemme omaa itsenäistä työnhakuasi henkilökohtaisen tai ryhmämuotoisen viikoittaisen valmennuksen avulla. Lisäksi tapauskohtaisesti mentoroimme sinua yrittäjyysurasi alussa, tuemme apurahan hakemisessa tai autamme sinua muutoin yksilöllisessä työnhaun tilanteessasi. Sovimme yhdessä palvelun aluksi, mitä tapoja haluat meiltä hyödyntää. Kaikki ovat auttamistapamme ovat sinulle vapaaehtoisia.

Ryhmä- ja yksilömuotoisessa valmennuksessa jokainen päivä rakentuu työnhakuteeman ympärille, jolloin voit etukäteen päättää onko kyseinen aihe sinun työnhakuasi helpottava asia. Voit osallistua ryhmäopetukseen tai liittyä mukaan tietokoneen välityksellä. Järjestämme myös työntekotaitojasi kehittäviä koulutuksia, joissa aiheina ovat esimerkiksi tietokoneen käyttö, asiakaspalvelu ja suomen kielen opetus.

Prosessimme käynnistyy henkilökohtaisella tapaamisella, jossa käymme tarkemmin läpi tavat, joilla voimme sinua auttaa. Rakennamme myös yhdessä suunnitelman, miten parhaalla tavalla pystyt hyödyntämään palveluitamme ja miten saamme sinut töihin haluamallesi alalle mahdollisimman nopeasti.

Tervetuloa siis mukaan, toivottavasti näemme pian!

54321
(2 votes. Average 5 of 5)