Eezy Työllisyyspalvelut palvelee Oulussa ja PK-seudulla

Eezy Työllisyyspalvelut palvelee Oulussa ja PK-seudulla

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella tarjoamme Työ-SIB-palvelua ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Haluamme tarjota asiakkaillemme onnistumisen hetkiä ja konkreettisia työkaluja omalla polulla etenemiseen. Pyrimme aina siihen, valmennuksistamme saataisiin motivaatiota ja innostusta työnhakuun. Etenemme aina asiakkaidemme määrittelemällä tahdilla, ja otamme heidän toiveensa ja potentiaalinsa huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Päämäärämme on, että asiakas voittaa kohtaamansa haasteet, saavuttaa tavoitteensa ja pääsee etenemään omalla polullaan.

Valmennuksiimme osallistuneet asiakkaat ovat kertoneet, että ovat valmennustemme avulla voittaneet työnhakuun liittyvät pelkonsa ja epävarmuutensa, saaneet enemmän luottamusta itseensä sekä pystyneet kehittymään ja kasvamaan ihmisinä. Valmentajamme ovat työllistämisen ammattilaisia, jotka ovat sinua varten. Otamme kaikki vastaan yksilöinä räätälöiden valmennuksen juuri sinulle sopivaksi. Haluamme kuulla tarpeitasi ja unelmiasi, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Valmentajillamme on kokemusta työmarkkinatilanteesta paikallisesti, ja he osaavat ohjata sinut kiinnostuksiesi ja osaamisesi perusteella oikeaan suuntaan. Meillä on laajat työnantajakontaktit, ja heidän kauttaan on helpompi löytää niin sanottuja piilotyöpaikkoja.

Eezy Työllisyyspalveluilla on perheyhtiötausta, joka tarjoaa koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Toiminnastamme vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa. Valmennuskeskus konserni on auttanut asiakkaitaan eteenpäin urallaan vuodesta 1975, ja Valmennuskeskus Public on perustettu 2011. Yrityksestä tuli osa Eezy-konsernia syksyllä 2021, jolloin nimeksi vaihtui Eezy Työllisyyspalvelut.

Autamme sinua tunnistamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi, jotta varmasti pääset omaan päämäärääsi. Kartoitamme yhdessä mahdollisia polkuja työpaikan saamiseen, ja autamme sinua markkinoimaan omaa osaamistasi tehokkaasti. Kaikkien palveluidemme tavoite on konkreettiset tulokset. Löydämme pitkäaikaisia ratkaisuja työuran eri vaiheisiin.

Tervetuloa valmennukseen!

Eezy Työllisyyspalvelut palvelee pääkaupunkiseudulla osoitteessa: Kutomo Business Park, Kutomotie 18, 4 krs, Helsinki.

Oulussa Eezy Työllisyyspalvelut löytyvät osoitteesta: Uusikatu 35, 91100 Oulu.

Lisätietoja: www.tyollisyyspalvelut.eezy.fi

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)