Työ-SIB Oulussa: Valmennuskeskus Public

Työ-SIB Oulussa: Valmennuskeskus Public

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella tarjoamme Työ-SIB-palvelua ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Haluamme tarjota asiakkaillemme onnistumisen hetkiä ja konkreettisia työkaluja omalla polulla etenemiseen. Pyrimme aina siihen, valmennuksistamme saataisiin motivaatiota ja innostusta työnhakuun. Etenemme aina asiakkaidemme määrittelemällä tahdilla, ja otamme heidän toiveensa ja potentiaalinsa huomioon parhaalla mahdollisella tavalla. Päämäärämme on, että asiakas voittaa kohtaamansa haasteet, saavuttaa tavoitteensa ja pääsee etenemään omalla polullaan.

Valmennuksiimme osallistuneet asiakkaat ovat kertoneet, että ovat valmennustemme avulla voittaneet työnhakuun liittyvät pelkonsa ja epävarmuutensa, saaneet enemmän luottamusta itseensä sekä pystyneet kehittymään ja kasvamaan ihmisinä. Valmentajamme ovat työllistämisen ammattilaisia, jotka ovat sinua varten. Otamme kaikki vastaan yksilöinä räätälöiden valmennuksen juuri sinulle sopivaksi. Haluamme kuulla tarpeitasi ja unelmiasi, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Valmentajillamme on kokemusta työmarkkinatilanteesta Pohjois-Pohjanmaan alueella, ja he osaavat ohjata sinut kiinnostuksiesi ja osaamisesi perusteella oikeaan suuntaan. Meillä on laajat työnantajakontaktit, ja heidän kauttaan on helpompi löytää niin sanottuja piilotyöpaikkoja.

Valmennuskeskus Public on valmennusalan perheyhtiö, joka tarjoaa koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Toiminnastamme vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa. Valmennuskeskus konserni on auttanut asiakkaitaan eteenpäin urallaan vuodesta 1975, ja Valmennuskeskus Public on perustettu 2011.

Autamme sinua tunnistamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi, jotta varmasti pääset omaan päämäärääsi. Kartoitamme yhdessä mahdollisia polkuja työpaikan saamiseen, ja autamme sinua markkinoimaan omaa osaamistasi tehokkaasti. Kaikkien palveluidemme tavoite on konkreettiset tulokset. Löydämme pitkäaikaisia ratkaisuja työuran eri vaiheisiin.

Tervetuloa valmennukseen!

Lisätietoja: www.valmennuskeskuspublic.fi

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)