Työ-SIB palveluntuottajat ovat kokeneita työllistämisen ammattilaisia

Työ-SIB palveluntuottajat ovat kokeneita työllistämisen ammattilaisia

Uudellamaalla Työ-SIB palveluntuottajina toimivat Entry Education Oy, Live Palvelut, Arffman, SunUra Oy ja the Shortcut. Lahdessa palvelusta vastaa SunUra Oy. Oulussa Työ-SIBistä vastaa Valmennuskeskus Public.

Palveluntuottajamme ovat huolella valittuja vastaamaan asiakkaidemme työllistymisen haasteisiin parhailla mahdollisilla ratkaisuilla. Työ-SIB valmentajat ovat kokeneita ja asiakkailta saamamme palautteen mukaan myös innostavia. Heillä on näkemystä paikallisesta työmarkkinatilanteesta ja aloista, joilta työpaikka voi löytyä nopeasti. Jokaista asiakasta palvellaan kuitenkin yksilöllisesti ja hänelle etsitään erilaisia reittejä työelämään. Erilaiset rekrytointikäytännöt ja piilotyöpaikkojen etsiminen ovat valmentajillemme arkipäivää. Heillä on käytössään laajat työelämäkontaktit, joiden avulla työpaikka saattaa löytyä helpommin.

Entry Education Oy:n toimitilat sijaitsevat Helsingissä Kalasatamassa ja Ruskeasuolla. Live Palvelut toimii myös Ruskeasuolla, toinen toimipiste löytyy Espoosta. SunUra Oy:n toimipiste sijaitsee Lahden keskustassa. Työ-SIB valmentajat voivat tarvittaessa sopia tapaavansa asiakkaan jossain muualla kuin toimipisteellä, esim. kodin lähellä kirjastossa tai kahvilassa.

HUOM! Maaliskuun 16. päivästä alkaen Työ-SIB ohjaukset ja valmennukset on siirretty korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi etätapaamisiksi tai puhelimitse hoidettaviksi.

54321
(7 votes. Average 3.14 of 5)