Hienoja tuloksia SIB-työllistämisohjelmien avulla

Hienoja tuloksia SIB-työllistämisohjelmien avulla

Työ-SIB -ohjelma käynnistyi virallisesti 1/2020 ja ohjelmassa on tai ollut mukana yli 5800 osallistujaa viidellä eri palveluntuottajalla. Tulokset ovat erinomaisia, ohjelman avulla on työllistynyt yli 2250 osanottajaa. Työllistyneet ovat eri alojen ammattilaisia, joukossa on myös hyvin erilaisia koulutustaustoja. Suurin osa on työllistynyt koulutustaustaansa vastaaviin tehtäviin. Osalla on kuitenkin ollut toive vaihtaa alaa tai tehdä muita kuin oman koulutusalan töitä ja toiveita on kuultu.

Vuoden 2024 tammikuuhun mennessä työllistyneet asiakkaat työllistyivät monelle eri alalle ja erilaisiin työsuhteisiin. Joukossa on koko- ja osa-aikaisia työsuhteita sekä vakituisia ja määräaikaisia töitä työpaikan tarpeista ja asiakkaan toiveista riippuen. Työ-SIB palvelee siis kaikkien alojen ammattilaisia, mutta työvoimapulasta kärsiville aloille Työ-SIB -ohjelman palveluntuottajilla on eniten kontakteja. Lue lisää palveluntuottajista.

 

Asiakkaiden kokemuksia Työ-SIB -ohjelmasta: 

“Ei ole mitään syytä olla kokeilematta tätä ohjelmaa, itse työllistyin muutamassa viikossa ohjelman aloittamisesta kokoaikaisesti tehdastyöhön”. 

-mies 30 v.

”Työ-SIB valmentajat ovat innostavia ja aidosti asialla. Oman osaamisen sanoittaminen on ollut hyödyllistä. Palvelu on yksilöllistä ja pakkomaku on poistettu”.

–nainen 53 v. -työllistynyt

”En löydä sanoja millä kiittää Työ-SIB valmentajaa, hän oli todella avulias ja löysin oman alani työpaikan hänen avullaan. Se on kuin ihme”.

nainen 56 v. työttömänä yli 2 v., työllistynyt

Työ-SIBin sisarohjelma, maahanmuuttajille suunnattu Koto-SIB on työllisti hankekautensa aikana 1034 osanottajaa. Asiakkaiden sisäänotto päättyi vuoden 2019 lopussa. Ohjelman hankekausi oli 2016 – 2022. Lisätietoja Koto-SIB ohjelmasta voit lukea tästä.

 

54321
(43 votes. Average 2.86 of 5)